Tegemist on ühe järjekordse koogiga mida valmistan üsna tihti, kuna see
meeldib nii lastele kui täiskasvanutele. Valmib vähese vaevaga ja laualt kaob vaid
hetkega!
Põhi:
150 g digestive küpsiseid
75 g võid
Täidis:
400 g maitsestamata jogurtit (kreeka jogurtit vm. paksemat jogurtit)
200 g maitsestamata toorjuustu
1 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
6 lehte želatiini
0,5 dl piima
2 dl punaseid sõstraid
Katteks:
100 g valget šokolaadi
Põhja jaoks purusta küpsised köögikombainis ning sega sulavõiga. Suru segu
küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ning
aseta täidise valmistamise ajaks külma.
Täidise jaoks mikserda kokku jogurt, toorjuust, suhkur ja vanillisuhkur.
Paisuta želatiinilehed külmas vees, pigista kuivaks ja sulata kuumas piimas.
Sega želatiin täidise hulka ja sega juurde sõstrad. Vala täidis põhjale. Hoia
torti 3 tundi kuni üleöö külmas. Kanista soovi korral sulatatud valge
šokolaadga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar