Retsept
pärineb raamatust "Paleo. Patuvabad
magustoidud ja koogid". Kindlasti on tegu hoopis isemoodi
koogiga mille söömise ajal võib ennast vägagi enesekindlat tunda- tegemist on
ju igati tervisliku kraamiga! Kaunistuseks kasutasin nn paleo raffaello komme
ja põldmarju.
Koogipõhi:
325 g kivideta datleid
3 muna
25 g kakaod
2 banaani (u 300 g)
150 g mandlijahu
Datlikreem:
200 g datleid
250 g kookoskoort
Leota datleid mõni tund, seejärel nõruta korralikult. Pane kõik ained
kaussi ja saumikserda ühtlaseks tainaks. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud
vormi (24 cm) ja küpseta 170 kraadi juures 35- 45 minutit. Lase koogil jahtuda.
Kreemi jaoks leota samuti datlid. Saumikserda need kookoskoorega ühtlaseks massiks. Aseta kreem külmkappi koogi jahtumiseni. Seejärel lõika kook pooleks, kata põhi poole datlikreemiga ja aseta peale teine koogipool. Kata pealt ülejäänud kreemiga. Kaunista vastavalt soovile ja serveeri!
Kreemi jaoks leota samuti datlid. Saumikserda need kookoskoorega ühtlaseks massiks. Aseta kreem külmkappi koogi jahtumiseni. Seejärel lõika kook pooleks, kata põhi poole datlikreemiga ja aseta peale teine koogipool. Kata pealt ülejäänud kreemiga. Kaunista vastavalt soovile ja serveeri!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar