neljapäev, 8. september 2016

Muretaigna korvikesed vahukoore-toorjuustu täidisega


Iga see väike korvike on nagu omaette kook, mida on ideaalne serveerida mõnele heale sõbrale. Maitse on neil nagunii täiuslik kuid viimase lihvi annavad mahlased kranaatõunaseemned- nendega ei tasu koonerdada!

Korvikesed:
300 g jahu
100 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
Näpuotsatäis soola
½  tl küpsetuspulbrit

Sega omavahel kuivained ning näpi sisse külm tükeldatud või. Lisa muna ja  sega see kõik ühtlaseks tainapalliks. Aseta tainas toidukile sisse ning pane vähemalt pooleks tunniks külma. Suru tainas vormidesse ja küpseta 180-200 kraadi juures umbes 10 minutit. Lase jahtuda ning eemalda ettevaatlikult vormid.

Täidis:
500 g toorjuustu
200 ml vahukoort
1 tl vanillisuhkurut
5 sl suhkrut

Pane kõik koostisained kaussi ja vahusta senikaua kuni saad tugeva kreemi. Pane täidis tordipritsi ja jaota see korvikeste vahel võrdselt. 

Katteks:
Granaatõuna seemneid (võib kasutada ka muid puuvilju või marju)

Kaunista korvikesed puhastatud granaatõuna seemnetega. Serveeri!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar