Iga see
väike korvike on nagu omaette kook, mida on ideaalne serveerida mõnele heale
sõbrale. Maitse on neil nagunii täiuslik kuid viimase lihvi annavad mahlased
kranaatõunaseemned- nendega ei tasu koonerdada!
Korvikesed:
300 g
jahu
100 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
Näpuotsatäis soola
½ tl küpsetuspulbrit
Sega omavahel kuivained ning näpi sisse külm tükeldatud või. Lisa muna ja
sega see kõik ühtlaseks tainapalliks. Aseta tainas toidukile sisse ning pane
vähemalt pooleks tunniks külma. Suru tainas vormidesse ja küpseta 180-200
kraadi juures umbes 10 minutit. Lase jahtuda ning eemalda ettevaatlikult
vormid.
Täidis:
500 g
toorjuustu
200 ml vahukoort
1 tl vanillisuhkurut
5 sl suhkrut
Pane kõik koostisained kaussi ja vahusta senikaua kuni saad tugeva kreemi. Pane
täidis tordipritsi ja jaota see korvikeste vahel võrdselt.
Katteks:
Granaatõuna seemneid (võib kasutada ka muid puuvilju või marju)
Granaatõuna seemneid (võib kasutada ka muid puuvilju või marju)
Kaunista korvikesed puhastatud granaatõuna seemnetega. Serveeri!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar