Maius jääb meeldivalt tugeva tekstuuriga ja
rummilisandi tõttu meenutab veidi rummikooki. Eriti sobib see neile kes
eelistavad maiustada tervislikult.
100 g kuivatatud datleid
50 g kookospiima
100 g kookoshelbeid
50 g kookosrasva
4 sl kakaod
1 tl mett
0,5 ampulli rummiessents
50 g sarapuupähkleid (võib ka teisi)
50 g kuivatatud jõhvikaid
Haki datlid väiksemateks tükkideks ning pane 20 minutiks kookospiima sisse likku. Lisa hulka kookoshelbed ja mikserda segu ühtlasemaks massiks.
Sulata kookosrasv potis sega juurde kakao, mesi ja rumm ning lisa saadud segu kookoshelbemassile. Püreesta kogu segu veelkord läbi ning lisa pähklid ja jõhvikad. Vormi mass käte abil vorstikujulisek ning paki toidukilesse. Lase külmkapis mõni tund seista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar