laupäev, 10. september 2016

Linnupesaga šokolaadimuffinid


Maitsvad ja lihtsad muffinid pisut omapärase kattega. 

Koostisosad:
2 muna
125 g fariinsuhkur
135 g nisujahu
3 sl naturaalset kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
150 g hapukoort
50 g sulatatud võid
100 g jämedalt hakitud šokolaadi

Kaunistus:
100 g šokolaadi
200 g toorjuustu
šokolaadimunad

Vahusta munad fariinsuhkruga kohevaks. Sega kuivained omavahel. Sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained. Viimasena lisa jämedalt hakitud šokolaad.

Jaota tainas paberümbristega vooderdatud muffinivormidesse, pannes vormid ääreni täis. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 15-20 minutit, kuni muffinid on kenasti kerkinud ja läbinisti küpsed.
Katteks sulata šokolaad ja mikserda see toorjuustuga. Pane segu tordipritsi ja tee linnupesa meenutavad ääred. Aseta šokolaadimunad pesadesse.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar