laupäev, 10. september 2016

Seemneleivakesed

Mulle meeldivad kõiksugu tervislikud snäkid ja see on üks nendest. Leivakesed koosnevad kõiksugu heast- paremast ja tihtipeale eelistan võileiva asemel just seda. Väga hästi sobib lisandina peale määrida näiteks hummust või toorjuustu. Nende valmistamine on lihtne ja sellega peaks hakkama saama igaüks. (Retsept pärineb Ragne Värgi toiduplogist)


Koostisosad:
2 dl rukkijahu
2 dl kaerahelbeid
2 dl kaerakliisid
2 dl seesamiseemneid
2 dl päevalilleseemneid
1 dl linaseemneid
1 dl nisukliisid
2 tl soola
 ca 6-7 dl vett

Sega kokku kuivained, Lisa vesi nind pane mass lusika abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (antud kogusest piisab umbes kahele ahjuplaadile). Küpseta 180 kraadi juures 40-50 minutit. Võta poole küpsemise pealt välja ja lõika tainale peale sisselõiked ning küpseta lõpuni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar