neljapäev, 5. jaanuar 2017

Mandlitrühvlid

Kergelt soolakad kuid siiski magusad... imeline kooslus. Trühvlid mis on kahtlemata minu suurimad lemmikud! Pealegi on tegemist ühe parajalt tervisliku ampsuga.


Täidis:
200 g mandlijahu või mandlilaaste
0,5 tl soola
4 tl kookosrasva

Glasuur:
100 g kookosrasva
100 g mett
100 g magustamata kakaod

Pane kõik täidise ained köögikombaini ja purusta seni kuni saad võise, ühtlase massi. Veereta saadud segust pallid ja pane need sügavkülma. Glasuuriks sulata potis kookosrasv, lisa poole pealt mesi ja sulata kõik ühtlaseks. Tõsta segu pliidilt ja sega juurde kakao. Võta trühvlid külmast ja kasta ükshaaval glasuuri sisse. Tõsta kommid küpsetuspaberile ja lase neil külmkapis vähemalt 30 minutit taheneda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar